Recruitment Consultant

  • Werktuigbouwkunde
  • Papendrecht
  • 40 uur
  • 3000-4000

Carrera Engineering is een afdeling binnen Carrera Recruitment waar wij, de naam zegt het al, Engineers bemiddelen naar een nieuwe baan. Voor deze afdeling zijn wij op zoek naar een ervaren Consultant met ervaring in de recruitment branche.

WHAT’S IN IT FOR ME
Je komt te werken in een klein team van collega’s in een platte organisatie. Je krijgt de mogelijkheid om onze afdeling Carrera Engineering helemaal naar eigen hand vorm te geven en je kan kiezen met welke profielen jij graag aan de slag gaat. Er liggen al wat leuke vacatures voor je klaar waar je zo mee aan de slag kunt. We bieden als bedrijf een concurrerend salaris, een kwartaalbonus en eindejaar bonus bij het behalen van je target, 6,5 ADV dagen bij een fulltime dienstverband en je krijgt er een leuk team aan collega’s bij die allen met hetzelfde enthousiasme samenwerken.

JOUW DAG
Jij weet als geen ander wat het werk allemaal inhoudt om tot die ene plaatsing te komen. Het voeren van sollicitatiegesprekken, het maken van een mooi CV en het aanbieden van je kandidaat is voor jou gesneden koek. Ook het voeren van acquisitiegesprekken en het schrijven van die ene leuke vacature is iets wat je al veel hebt gedaan. Je weet als geen ander hoe je je netwerk moet aanboren om je kandidaat aan te prijzen bij je klant en hoe je DE kandidaat moet gaan vinden, die vaak erg schaars zijn in de huidige arbeidsmarkt. Je leest het al, we zoeken voor deze vacature echt een ervaren Consultant die een netwerk heeft en ervaring in het bemiddelen van Engineers.

WIE JIJ BENT
We gaan graag in gesprek met een ervaren consultant met een netwerk in de technische branche en affiniteit heeft met Engineers. Deze kennis en ervaring is belangrijker dan de opleiding die je hebt afgerond. Jouw teamspirit en enthousiasme is belangrijker, je denkt in oplossingen, ziet kansen en je bent commercieel ingesteld. Verder ben je fulltime beschikbaar.

Solliciteer op deze job

Jouw Coach

Martijn helpt je graag verder.

Solliciteer direct

Hopelijk ben je meer dan enthousiast geworden na het lezen van de vacature. Wij nodigen je dan uit om te reageren op deze vacature door je cv hieronder te uploaden. Wij nemen snel contact met je op.

Op sommige vacatures krijgen wij veel reacties. Wij nemen de sollicitaties serieus en nemen de tijd om de cv’s te beoordelen. Daarom kan een terugkoppeling soms enkele dagen duren. Ben je van mening dat we jouw cv direct moeten bekijken? Geef ons dan even een belletje via 078-205 30 53.

Wij vinden het prettig als je bij de motivatie voor de zekerheid je telefoonnummer en/of e-mailadres mee stuurt. Hopelijk tot snel!

Bedankt

Leuk dat je de eerste stap hebt genomen naar je optimale work-life balance!

Wij hebben jouw sollicitatie in goede orde ontvangen. Lang wachten op reactie van ons? Bij Carrera Engineering niet! Op werkdagen (proberen) wij binnen 24 uur te reageren. Stuur je een sollicitatie in het weekend? Dan reageren wij op de eerst volgende werkdag.

Wil je zelf ook tussendoor op de hoogte blijven van onze laatste nieuws updates, blogs, whitepapers etc. ? Volg dan Carrera Engineering op LinkedIn door op deze link te klikken.

Groet,
Team Carrera Engineering