Top drie best bekeken vlogs

Top drie best bekeken vlogs

Sinds eind 2017 zijn wij ons gaan verdiepen in het vloggen. In het begin was het een beetje ongemakkelijk maar we worden er steeds beter in! Althans, dat vinden wij.
Nieuwsgierig naar onze top drie best bekeken vlogs? Kijk ze dan hier onder. Wil je op je gemak onze vlogs nog eens terug zien? Kijk dan op ons YouTube kanaal.

1) Teveel keuze!!
Stel je voor…je hebt je diploma-uitreiking achter de rug en dus je diploma op zak.  Gefeliciteerd! Ga je verder studeren? Of ga je een wereldreis maken? Of ga je werken? Ook onze collega Esmee heeft in jouw schoenen gestaan en deze vragen destijds aan haar zelf gesteld. En…. het was geen makkelijke keuze. Graag deelt ze haar ervaring met je zodat jij weet dat je er niet alleen voor staat!

2) Weg uit die werkplaats!
Herken je dat gevoel? De technische uitdaging ontbreekt, je komt nauwelijks meer buiten en het toekomstperspectief ontbreekt. Dan heeft onze collega Robert een tip voor je!

3) Werken in Siberië
Onze collega’s worden overal ter wereld ingezet, zelfs in Siberië! Wat je ziet zijn verschillende soorten handlingsystemen om o.a. groente te sorteren.