De best gelezen blogs van 2019 tot nu toe

Om de week schrijft één van ons een blog. De onderwerpen variëren van hoe onze werkdag er uit ziet, wat wij mee maken tot aan het geven van sollicitatietips. Geen lange stukken tekst maar gewoon leuke feiten en nieuws uit het dagelijks leven welke wij met jou willen delen!

Hieronder de top drie van de best gelezen blogs van 2019 tot nu toe!

Wanneer het verliezen van je baan impact heeft
Een enkele keer heeft Robert iemand tegenover zich waarbij het huilen nader staat dan het lachen. Iemand bij wie het (aanstaande) ontslag, de reorganisatie die op komst is of het contract dat niet verlengd wordt ontzettend hard is binnengekomen. Hij ziet oprecht verdriet of teleurstelling – maar ook angst en onzekerheid. Natuurlijk, we begrijpen allemaal dat zo’n situatie ‘niet leuk’ is. Maar hoe het écht voelt weet je pas wanneer je er zelf mee te maken hebt. Op het moment dat je op straat komt te staan lijkt het alsof je wereld instort. De grond onder je voeten verdwijnt. Het vertrouwde is niet meer. Het onbekende komt ervoor in de plaats. Wat nu? Robert vertelt het graag in zijn blog.

Leer Esmee beter kennen
Kiest onze collega Esmee voor langzaam en structuur of  voor snelheid en chaos? En kiest zij voor de auto of neemt ze liever de fiets? Wil je Esmee nog beter leren kennen? Lees dan de blog en kijk de video!

Een papa die werkt
Jarenlang werkte Robert zonder bijkomende zorgen fulltime. Hij ergerde zich dan wel eens aan de “papa’s en mama’s” die parttime werkten, of met enige regelmaat later arriveerden – of vrij namen omwille van de kinderen. Nu hij zelf vader is van twee jonge kinderen realiseert hij zich hoe onwetend hij was. Benieuwd hoe hij zijn werk combineert met zijn gezin? Lees dan zijn blog.

Ben je geïnteresseerd in een bepaald onderwerp wat er niet bij staat of wil je gewoon even sparren met ons en jouw kennis met ons delen? Laat dit ons dan weten! Wij staan hier altijd voor open.

Team Carrera Engineering