Ons verhaal

Waar wij in geloven en onderscheiden?

Vakkennis over techniek in combinatie met het aangaan van diepgaande relaties en persoonlijk adviseren over de volgende stap in je carrière. Wij willen niet zomaar bemiddelen, maar arbeidsbemiddeling een stap verder brengen. Werk en vrije tijd raken steeds meer vervlochten met elkaar en daarom adviseren wij over de beste combinatie hiertussen.

Het zoveelste bemiddelingsbureau?

Natuurlijk niet! Eén van de velen, misschien, maar niemand die het zo persoonlijk aanpakt als Carrera Engineering. Omdat recruitment mensenwerk is en dat altijd zo zal blijven. Wij willen werken met kandidaten die geloven waar wij in geloven. Wij kijken niet alleen bij welk technisch bedrijf je het meeste kan verdienen.  Onze adviseurs kijken welk bedrijf het beste past qua levenswaarden, cultuur, leer- en doorgroeimogelijkheden.

Klinkt goed! Hoe dan?

Simpel. Wij zetten niet zomaar vacatures uit of nemen opdrachten aan. Wij dagen onze opdrachtgevers uit na te denken over hun bedrijfscultuur en de samenhang tussen werk en privé. Dit bespreken we naast de inhoudelijke technische kennis die nodig is voor de functie. Deze diepgang vormt de basis van ons work-life balans advies aan jou. Zie onze sollicitatieprocedure.

Sollicitatieprocedure

TENDER

De eerste stap naar een optimale work-life balance begint bij jezelf. Bekijk onze vacatures of stuur je CV.

CONCEPT FASE

De eerste stap gezet? Wij gaan telefonisch kennismaken met elkaar.

DETAILLERING

Persoonlijke kennismaking! Wat vind jij belangrijk, technisch? Hoe past jouw werk en privé daarbij? Hoe ziet jouw ideale toekomst er uit?

PROJECT TEAM

Verbinden! Jij, onze klanten en Carrera. We hebben naar elkaar geluisterd en coachen je tijdens de sollicitatieprocedure.

COMMISSIONING

Samen hebben we de technische baan gevonden. Je hebt de juiste keuze gemaakt!

DEVELOPMENT

Verbonden blijven. We willen blijven horen hoe het met je gaat.

Wij willen voor jou de optimale work-life balance. Jouw werk, jouw verhaal, jouw leven. Hoe? Neem snel contact met ons op.

- Carrera Engineering

Eenmaal bemiddeld en dan tot ziens?

Zeker niet! We blijven de relatie onderhouden met onze kandidaten. We hebben regelmatig contact en blijven via onze communicatiekanalen adviseren en informeren. Blijf jezelf ontwikkelen met behulp van onze kennisbank.