Weg uit die werkplaats!

Zo, einde werkdag!

Ken je dat gevoel dat de technische uitdaging ontbreekt? En dat je steeds minder internationaal werkzaam bent? En dat het toekomstperspectief niet zo denderend is?

Dan heeft Robert een tip voor je!

Hij kan zich heel goed voorstellen dat je elke dag naar dezelfde werkplaats rijdt, dezelfde soort mensen ziet en denkt.. is dit het nou? Op dit moment gebeurt er heel veel in de offshore branche en wellicht is dit ook interessant voor jou.

Nu ben jij ongetwijfeld benieuwd hoe jouw werkdag er eventueel uit komt te zien?

Technisch gezien werk je met de meest innovatieve systemen en installaties, never seen before! Van een complete kraaninstallatie aan boord tot het opnieuw bedraden van de machinekamer.. jij bent er bij! Oke, je hoeft niet alles zelf te doen maar je bent wel een soort van representative van de organisatie.

Je kunt je voorstellen dat als de kraan is geïnstalleerd moet worden aan boord van het schip je met een map tekeningen onder je arm de auto in stapt en on-site gaat. Alles nog aanwezig? Werkt alles nog? Vervolgens stuur je de onderaannemers aan en verzorg je de inbedrijfstelling.

Je zit nu binnen en wilt naar buiten, dat gaat gebeuren! Zo’n 30% van de tijd ben je in het buitenland dus.. elke keer een andere locatie!

Wil je hier meer over weten? Neem dan contact op met Robert