Wie zoet is krijgt lekkers

Wie zoet is krijgt lekkers

Het is weer bijna zover. Sinterklaas! Hij is inmiddels al in Nederland aangekomen met zijn pieten en druk bezig met de voorbereidingen want over 6 dagen is het  pakjesavond!  

Wij voelen ons ook een beetje Sinterklaas. Wij hebben dit jaar leuke pakketten met snoepgoed samen gesteld die wij persoonlijk bij onze klanten en medewerkers langs brengen.
En wat is dit leuk om te doen zeg! Ze worden tot nu toe erg goed ontvangen en we hebben gelijk weer een contactmoment met onze klanten en medewerkers! Bijpraten op zakelijk gebied maar ook op persoonlijk vlak. Voor dit soort gesprekken maakt men nu ook meer tijd dan tijdens de kerstperiode merken wij. Veel mensen zijn in die periode vrij of ze hebben het erg druk met de feestdagen die er aan gaan komen.

Er komt wel veel bij kijken om dit te organiseren. Je moet inventariseren aan wie je de pakketten wil geven en wat je wil geven. Niet iedereen heeft dezelfde smaak en je wil niet dat je pakket ergens onder op de hoop terecht komt. Denk aan de tijd van de doppers dat elk bedrijf wel een dopper weg gaf. Erg leuk en handig cadeau maar je hoeft er niet vijf in je kast te hebben staan.
Uiteindelijk hebben wij voor een pakket gekozen wat techniek uit straalt met snoepgoed er in. Wij denken dat er voor iedereen wel wat bij moet zitten. Helaas kun je niet altijd iedereen tevreden houden. Ik heb ook wel eens een cadeau gehad en dacht wat moet ik hier mee. Maar hopelijk vinden de meesten dit pakket leuk!

De pakketten waren besteld en zouden hier in week 46. Maar toen kwam de stress. Wij kregen in week 45 te horen dat de pakketten een week later, week 47, bezorgd zouden worden.
De hele partij was afgekeurd vanwege krassen tijdens het drukproces. Een nieuwe partij moest dus naar een andere drukker, maar die kon dan niet zo snel leveren want zij hebben het erg druk in deze periode.
Wij hebben dus een korte twee weken om alle pakketten persoonlijk af te leveren. Inmiddels zijn wij nu een week als Sinterklaas actief en we liggen gelukkig op schema. Het komt allemaal goed! En als je ziet dat het zo goed wordt ontvangen dan zijn we de stress ook snel weer vergeten.

Gelukkig hoeven wij geen gedichten bij de pakketten te maken. Ik ben daar zo slecht in! En om weer te beginnen met “Sinterklaas zat te denken wat hij dit jaar nou weer moest schenken” is ook niet echt origineel.  Mocht je er ook niet goed in zijn en kan je wel wat hulp gebruiken dan heb ik wel een goede gedichtengenerator gevonden.

Doen jullie dit jaar wat met Sinterklaas voor jullie relaties en/of medewerkers? Of besteden jullie meer aandacht aan tijdens de kerstperiode?

Wist je trouwens dat Carrera Engineering ook een beetje Spaanse “roots” heeft? Carrera is een Spaans woord  het betekend carrière in het Nederlands. Hier komt dus onze bedrijfsnaam “Carrera” vandaan!  

Esmee